Shkolla Pranverore për Parandalimin e Korrupsionit në Arsimin e Lartë
Shkolla Pranverore për Parandalimin e Korrupsionit në Arsimin e Lartë

Shkolla Pranverore për Parandalimin e Korrupsionit në Arsimin e Lartë Instituti për Hulumtime St...

27 May 2024

Takimi fillestar shënon fillimin e projektit “Universitete pa korrupsion”
Takimi fillestar shënon fillimin e projektit “Universitete pa korrupsion”

Takimi fillestar shënon fillimin e projektit “Universitete pa korrupsion” Në një hap ...

9 January 2024

Diskutime për parandalimin e korrupsionit në Manastir dhe Shtip
Diskutime për parandalimin e korrupsionit në Manastir dhe Shtip

Diskutime për parandalimin e korrupsionit në Manastir dhe Shtip Seminaret e ISIE për Ngritjen e K...

9 January 2024

Mëngjes Pune me Deputetë në Tiranë
Mëngjes Pune me Deputetë në Tiranë

Mëngjes Pune me Deputetë në Tiranë Si një hap i rëndësishëm përpara në përpjekjet e vazhd...

9 January 2024

Eksplorimi i gjetjeve të anketës në një diskutim në tryezë të rrumbullakët
Eksplorimi i gjetjeve të anketës në një diskutim në tryezë të rrumbullakët

Eksplorimi i gjetjeve të anketës në një diskutim në tryezë të rrumbullakët Në një nismë t...

14 July 2023

Rreth nesh

Mirë se vini në projektin Universitete pa Korrupsion, duke punuar pa u lodhur për të transformuar arsimin e lartë në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut dhe Serbi. Misioni ynë është kristal i qartë: të mbrojmë sundimin e ligjit, të rrënjosim administrimin efektiv të drejtësisë dhe të çrrënjosim korrupsionin midis studentëve dhe stafit të universitetit.

Gjuhet