Тркалезна маса за наодите од анкетата
Тркалезна маса за наодите од анкетата

Тркалезна маса за наодите од анкетата Како дел од една ...

9 јануари 2024

Прв состанок за почеток на проектот „Универзитети без корупција“
Прв состанок за почеток на проектот „Универзитети без корупција“

Како значаен чекор во борбата против корупцијата во ви...

9 јануари 2024

Работен појадок со пратениците во Скопје
Работен појадок со пратениците во Скопје

Работен појадок со пратениците во Скопје На 28 февруари...

9 јануари 2024

Работилници за спречување на корупцијата во Битола и Штип
Работилници за спречување на корупцијата во Битола и Штип

На Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола и н...

9 јануари 2024

Резултати од анкета за перцепцијата на студентите за корупцијата
Резултати од анкета за перцепцијата на студентите за корупцијата

Резултати од анкета за перцепцијата на студентите за к...

9 јануари 2024

За нас

Добредојдовте во проектот „Универзитети без корупција“, кој неуморно работи на трансформирање на високото образование во Албанија, Северна Македонија и Србија. Нашата мисија е кристално јасна: да се залагаме за владеење на правото, да всадиме ефективно спроведување на правдата и да ја искорениме корупцијата меѓу студентите и универзитетскиот персонал.

Јазик