Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Odricanje od odgovornosti

Poverljivost korisničkih informacija i pravo na anonimnost u prijavljivanju nedoličnog ponašanja

Visoko cenimo i dajemo prioritet poverljivosti i anonimnosti korisnika koji koriste funkciju chatbot za prijavu nedoličnog ponašanja, posebno u vezi sa koruptivnim ponašanjem u univerzitetskom okruženju. Imajte na umu sledeće:

Sve informacije dostavljene tokom procesa prijavljivanja tretiraju se sa najvećom poverljivošću. Imajte na umu da prilikom direktnog prijavljivanja univerzitetu ili relevantnoj instituciji koju povezuje ovaj chatbot, nemamo pristup tim informacijama i ne prikupljamo ih i ne obrađujemo. Posvećeni smo zaštiti privatnosti pojedinaca koji koriste ovu platformu za otkrivanje slučajeva nedoličnog ponašanja. Podaci o korisniku, uključujući lične podatke i identifikatore, biće bezbedno obrađeni i neće biti otkriveni bez izričitog pristanka, osim ako to zahteva zakon.

Korisnici imaju pravo da anonimno prijave nedolično ponašanje. Poštujemo i podržavamo princip anonimnosti korisnika, dozvoljavajući pojedincima da dele informacije bez otkrivanja svog ličnog identiteta. Korisnici mogu da izaberu da ostanu anonimni tokom procesa prijavljivanja, a mi ćemo učiniti sve da zaštitimo njihov identitet.

Iako nam je prioritet poverljivost korisnika, važno je priznati da u određenim okolnostima otkrivanje informacija može biti zahtevano zakonom. Nastojaćemo da ispoštujemo zakonske obaveze, a da istovremeno korisnike obaveštavamo, u meri u kojoj je to dozvoljeno zakonom.

Implementirali smo sigurnosne mere kako bismo osigurali sigurnost korisničkih informacija tokom procesa prijavljivanja. Naša platforma je dizajnirana da obezbedi bezbedno okruženje za korisnike da dele detalje o nedoličnom ponašanju bez straha od kompromisa.

Korisnici se podstiču da budu oprezni i da se uzdrže od davanja nepotrebnih ličnih podataka tokom procesa prijavljivanja. Iako nastojimo da očuvamo poverljivost, korisnici treba da vode računa o sopstvenoj bezbednosti i privatnosti na mreži.

Prijave o nedoličnom ponašanju će biti shvaćene ozbiljno, a na osnovu dostavljenih informacija biće pokrenute odgovarajuće mere.

Ovo odricanje odgovornosti može biti podvrgnuto periodičnim ažuriranjima ili izmenama kako bi se poboljšala zaštita korisničkih informacija. Korisnicima se savetuje da redovno pregledaju ovo odricanje odgovornosti kako bi bili informisani o svim izmenama.